MUĞLA / MENTEŞE - Menteşe Spor Lisesi

Nis

Erkek Oryantirig takımımız Karaman'da rakiplerini eleyerek grup birincisi olmuştur.Türkiye finallerine katılmaya hak kazanan takımızı ve öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Menteşe Spor Lisesi Futsal Erkek Takımı Rakiplerini

Muğla -Uşak 6-4

Muğla- Afyon 9-6

Muğla - Antalya 3-2 yenerek 24-29 Nisan tarihleri  arasında Uşakta yapılacak olan  Türkiye Yarı Finallerine mücadele etmeyi hak kazanmıştır. Beden Eğitimi Öğretmenlerimiz Orçun ÖZ ve Fikret DOĞAN  başta olmak üzere öğrencilerimizi tebrik ediyor Türkiye Yarı Finallerinde başarılar diliyoruz.

Serkan ESEN

Mrt

Erkek Atletizm Takımımız, Genç A Erkek İl Biriğnciliği Birincisi oldu, kendilerini ve emeği geçen tüm hocalarımızı kutlarız.

Mrt

Genç A Kız İl Birinciliği kapsamında yapılan turnuvada Okul Kız Futsal takımımız il ikincisi olmuşutur. Sporcularımızı ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Oryantiring dalında;

Genç A Kız Ferdi İl Birinciliği

Genç A Erkek  İl Birinciliği

Kategorilerinin tümünde birinci olan öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ederiz...

Mrt

18 Mart Çanakkele Zaferimiz için ilçemizde çeşitli alanlarda yarışmalar düzenlenmiş olup, öğrencimiz Kompozisyon alanında 2. olmuştur.Bu Başarısından ötürü öğrencimizi, ailesni öğretmenlerimizi kutlarız.

Kas

Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, aramızdan ayrılışının 85. yıl dönününde saygı, minnet ve özlemle andık. Törenimizde emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.